Re: Tekst Trouwkaart

Voor een mooie tekst die je op je trouwkaart kunt zetten, ga je op zoek naar gedichten in de bibliotheek of op internet. Ook is het leuk om een gedeelte van je favoriete songtekst te gebruiken.

Bibliotheek
In de bibliotheek vind je in de categorie 'gelegenheidsgedichten' (rubriek Nede-889.6 en 889.7) diverse bruikbare bundels. Smaken verschillen. De een wil een gedicht met een religieuze betekenis, de ander een puur romantisch gedicht. Ook kan de voorkeur uitgaan naar een wat lichtvoetiger gedicht.

Voor romantische gedichten kun je denken aan de bundeltjes van het radioprogramma 'Candlelight'. Daar is een boek van verschenen dat heet '30 jaar candlelight' en is te vinden in de rubriek nede-877.1 in de bibliotheek. Een algemene titel in de categorie 'gelegenheidsgedichten' is: 'Ter ere van' van de auteur Caspar Baloor.

Internet
Een internetadres met gedichten van bekende en onbekende dichters:
http://members.tripod.lycos.nl/pobo/gedichten.htm
Meer links naar poëziewebsites vind je op:
http://dichterinhetweb.kennisnet.nl/links.html

Songteksten
Over de liefde wordt zoveel gezongen dat het niet moeilijk moet zijn om een geschikte liedtekst te vinden. Alhoewel...Veel liedjes gaan over een gebroken hart! Dat is nu eens niet zo geschikt :-) De teksten van liedjes staan op de Cd-hoesjes vaak afgedrukt. Ook kun je op internet bijna altijd de tekst wel vinden door de titel en artiest in een zoekmachine te typen.


Popschool Nederland

Muziekles voor beginners en gevorderden in heel Nederland.
Cursus zang, gitaar, drum, piano-keyboard, bas en saxofoon.
Klik hier voor een gratis proefles!


Maak nu kennis met Demoservice.nl

Demoservice is een nieuwe website van de maker van de Bruidsgids. Demoservice is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte band, artiest of DJ voor hun huwelijksfeest, bruiloft, trouwerij, ceremonie of receptie, kortom muziek voor uw feest.

Op Demoservice vindt u demo's (zowel audio als video) van artiesten, bands en DJ's met daarbij een foto en een korte info. Bij deze info staat telkens een link naar de eigen website van de band of artiest. U neemt dus direct contact op met de band of artiest en maakt rechtstreeks afspraken met de bandleider of de exclusieve vertegenwoordiger van de band of artiest.

Voordeel
Het voordeel hiervan is dat u dan rechtstreeks contact heeft met de aangewezen persoon om uw wensen en verwachtingen over de invulling van uw feest te bespreken. U geeft dus bijvoorbeeld niet uw verzoeknummers door aan 'een vaag artiestenburo' maar wel rechtstreeks aan de persoon die op uw feestavond verantwoordelijk en aanwezig zal zijn. Verder zal het meestal een stuk goedkoper zijn om rechtstreeks te boeken.

Klik hier om naar Demoservice te gaan!

Websites en demo's van de beste bands en artiesten voor jouw bruiloft vind je op Demoservice.nl

Forum ] Site Map ]

bedankjes ] bruidsmode ] bruiloftprobleem ] cadeau ] ceremoniemeester ] etiquette ] feestavond ] gemeentehuis ] getuigen ] huwelijksaanzoek ] huwelijkscijfer ] love letters wedding song ] ondertrouw ] receptie ] trouwkaart ] trouwen buitenland ] trouwjubileum ] verloving ] voordrachten ] vrijgezellenfeest ]

Bruidsgids

Copyright René Schols
http://www.schols.nl
rene@schols.nl