Info ] [ Prijsopgave ] Demo ] Home ]

U kunt direct zien of 2 For The Show duo & DJ nog beschikbaar is voor een optreden op de datum van uw feest.

Bezoek de presentatie in Nieuwe Niedorp

Controleer eerst of 2 For The Show duo & DJ nog beschikbaar is

Vul de datum van uw feest in en klik op Agenda:

Datum: 

Bezetting en speelduur:
2 For The Show duo & DJ treedt op in een bezetting van 2 personen. De maximale speelduur bedraagt 4 uur. De speelduur is inclusief pauzes en exclusief tijd voor opstellen. 2 For The Show duo & DJ is minimaal 1 uur en 30 minuten voor aanvang van het optreden aanwezig.

Prijs voor optredens op privéfeesten:
De prijs van 2 For The Show duo & DJ voor bruiloften en andere privé-feesten bedraagt EUR 650,-.

Prijs voor optredens op bedrijfsfeesten:
De bruto-uitkoopsom van 2 For The Show duo & DJ voor bedrijven, verenigingen en stichtingen bedraagt EUR 595,-. Exclusief 6% BTW (EUR 35,70)

Vervoerskosten:
EUR 0,50 per kilometer over de afstand van Nieuwe Niedorp tot aan de locatie. Let op! De berekening gaat dus over de ENKELE reisafstand! (Voor de terugreis hoeft u dus niets te betalen.)

Warme maaltijd:
Voorafgaande aan het optreden wil 2 For The Show duo & DJ graag een warme maaltijd gebruiken. Een eenvoudig hoofdgerecht of het personeelsmenu van de locatie is voldoende.

Apparatuur:
Geluidsapparatuur en podiumverlichting zijn bij de prijs inbegrepen. De geluidsinstallatie is toereikend voor een publiek tot circa 150 personen.

Toelichting prijsverschil privé- en bedrijfsfeesten:
Bedrijven, verenigingen en stichtingen zijn verplicht loonbelasting, sociale premies en BTW af te dragen over de gage van de artiest. Deze afdrachten zijn doorberekend in de 'bruto-uitkoopsom'. Daarom is deze prijs hoger dan de prijs voor privé feesten.

Opmerkingen:
Meerprijzen: 3 For The Show (trio): 250 euro ex 9% btw. Extra uren: duo 100 en trio 150 euro per uur ex 9% btw. Bij optredens die vóór 20.00 uur starten en/of buiten de kop van Noord-Holland zijn wordt een (eenvoudige) maaltijd zeer op prijs gesteld.

Info ] [ Prijsopgave ] Demo ] Home ]