Bands

2 For The Show duo & DJ
Black Tie
Eclips Allround Coverband
FUN Q
Love Shack

Artiesten Terug naar de Bruidsgids.
Bruidsgids
Edsel Juliet
[ Info ] Demo ] Terug ]

U kunt direct zien of Edsel Juliet nog beschikbaar is voor een optreden op de datum van uw feest.

Bezoek de presentatie in Hoorn

Controleer eerst of Edsel Juliet nog beschikbaar is

Vul de datum van uw feest in en klik op Agenda:

Datum: 

La Banda Loca, de naam zegt het al: ondanks de kleine bezetting krijgen jij en je gasten het gevoel dat er een volledige `te gekke` Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen.

La Banda Loca, de naam zegt het al: ondanks de kleine bezetting krijgen jij en je gasten het gevoel dat er een volledige `te gekke` Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen.

Opzwepende muziek met La Banda Loca

Ben je op zoek naar opzwepende dansmuziek? Dan biedt de formatie La Banda Loca uitkomst. De naam zegt het al: ondanks de kleine bezetting krijgen jij en je gasten het gevoel dat er een volledige "te gekke" Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen.

De combinatie van piano, percussie en zang zorgt voor een feestelijke sound waarbij het moeilijk is om niet mee te dansen.

Uiterst dansbare muziek voor iedere gelegenheid zoals: bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, verjaardagsfeest…En met het aanstekelijke enthousiasme van Edsel Juliet als zanger/percussionist staat La Banda Loca garant voor een feestelijke avond. Feeling Hot Hot Hot met La Banda Loca…Dat wordt zweten!

Mogelijkheden
Een optreden bestaat uit 3 of 4 sets van circa 40 minuten.

La Banda Loca treedt licht versterkt als geheel versterkt op. Muziekrepertoire: populair dansmuziek maar ook rustige bolero's.

La Banda Loca is in het bezit van een eigen geluidsinstallatie voor middelgrote zalen (tot 100 man), dat ook gebruikt kan worden voor toespraken en presentaties. Voor optredens in grote zalen beschikken wij over onze vaste geluidsteam (meerprijs).

De pauzemuziek kan, wanneer dit van tevoren wordt afgesproken, worden verzorgd.

In combinatie met La Banda Loca is een Salsa Dansworkshop mogelijk. Dit moet bij boeking worden afgesproken.

[ Info ] Demo ] Terug ]