Bands

2 For The Show duo & DJ
Black Tie
Eclips Allround Coverband
FUN Q
Love Shack

Artiesten Terug naar de Bruidsgids.
Bruidsgids
Diyo drive in shows
[ Info ] Terug ]

U kunt direct zien of Diyo drive in shows nog beschikbaar is voor een optreden op de datum van uw feest.

Bezoek de presentatie in Zwolle

Controleer eerst of Diyo drive in shows nog beschikbaar is

Vul de datum van uw feest in en klik op Agenda:

Datum: 

Altijd een knalfeest DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt.

Altijd een knalfeest
DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt.

Jullie dag, jullie muziek

De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastisch feest! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn.

DJ Diyo weet door zijn jarenlange ervaring precies hoe hij de juiste muzikale ambiance neerzet. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houdt hij rekening met de verschillende soorten gasten. Af en toe een rustig nummer voor de romantische stellen (of opa en oma) en dan weer een uptempo nummer voor de feestbeesten. Maar wat hij vooral belangrijk vindt: dat het jullie muzikale feest wordt. Daarom gebeurt alles in goed overleg. De collectie van Diyo is breed: van jaren í60 tot de laatste top 40. En willen jullie echt uitpakken? Kies dan voor extra opties, zoals de drive-in show met verlichte dansvloer, bellenblaasmachine of dj-meubel met ledverlichting. Letís party!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

[ Info ] Terug ]